Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op geodesie.startpagina.nl

Adverteren op de Geodesie Pagina

  • Stefan van Egeraat

    de http://geodesie.pagina.nl bestaat al bijna weer 3 jaar.

    Deze pagina wordt onderhouden door Stefan van Egeraat in samenwerking met de Startpagina (www.startpagina.nl)

    Op deze pagina staan verschillende rubrieken die te maken hebben met Geodesie en in deze rubrieken staan vervolgens links naar websites die binnen deze rubrieken vallen.

    Het onderhouden van de Geodesie Startpagina is als een hobby begonnen en zal natuurlijk een hobby blijven.

    Om enkele kosten voor de beheerder te drukken heeft www.startpagina.nl het mogelijk gemaakt om banners te plaatsen op de startpaginas.

    De beheerder mag daarvoor een bepaald bedrag in rekening brengen aan het bedrijf dat een banner wil laten plaatsen op de http://geodesie.pagina.nl

    Bedrijven die beslissen om een banner te plaatsen op de Geodesie Startpagina steunen gelijk de beheerder van de Geodesie Pagina in dit initiatief om de pagina te beheren en te onderhouden en een banner trekt natuurlijk meer bezoekers naar de website van het bedrijf.

    Indien U geintereseerd bent om een banner te plaatsen op de Geodesie Startpagina hier de volgende informatie:

    De banner wordt geplaatst rechtsboven op de http://geodesie.pagina.nl

    De banner kan door de adverteerder zelf worden gemaakt en worden doorgestuurd aan de beheerder van de geodesie pagina, of de banner kan op een server van de adverteerder zelf worden geplaatst. Het adres van deze banner moet dan even worden doorgegeven aan de beheerder. Het voordeel van het laatste is dat de adverteerder de banner zelf steeds kan aanpasssen.

    De banner kan eventueel ook, zonder kosten, gemaakt worden door de beheerder van de Geodesie pagina.

    De banner moet een formaat hebben van 234 x 60 pixels en kan zijn een gif, png, jpg, jpeg of een SWF (Macromedia Flash).

    Het bedrijf dat een banner plaatst krijgt een username en password zodat de adverteerder toegang heeft tot het Bannermanagementsysteem en zelf het verloop van de bannercampagne kan bekijken.

    De kosten voor het plaatsen van een banner op de Geodesie Pagina bedraagt slechts 50 Euro per jaar.

    De adverteerder kan eerst gratis voor één maand een banner laten plaatsen, en kan na deze maand besluiten of men door wil gaan met de banner advertentie.

    Indien u meer vragen heeft over het plaatsen van een banner of besluit om een banner te plaatsen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

    Met vriendelijke groeten

    Stefan van Egeraat

    Geodesie Startpagina

    URL: http://geodesie.pagina.nl

    Email: geodesie@pagina.nl

  • gultekin uslu

    Geachte heer, mevrouw,

    ik ben gultekin. Ik ben vorige jaar gekomen uit Turkije.Ikn heb Hbo techniek diploma(waardering). Ik ben 2 jaar ervaring. Maar ik kan niet werk vinden met mijn diploma Kunt u me helpen

    Met vriendelijke groeten,