Heb jij onlangs Geodetische opleiding afgerond en hierin al stage- en/of werkervaring opgedaan waarbij je hebt gewerkt met GEOCAD, ArcGISD en Microstation? Dan hebben wij de ideale baan voor je! Onze opdrachtgever biedt per 1 januari een fulltime baan van 36 uur met uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast worden diverse cursussen en opleidingen geboden om je verder te bekwamen in het Geodetische vakgebied.

Je hebt een afgeronde MBO- of HBO-opleiding en bent iemand die nadenkt over vernieuwingen en verbeteringen. Je werkt oplossingsgericht en bent een energiek en enthousiast persoon. Uiteraard ben je bereid diverse opleidingen te volgen en pak je nieuwe kennis en vaardigheden snel op.

Heb je ervaring met CAD vanuit een bouwachtergrond, maar geen geodetische achtergrond, dan heeft reageren op deze functie helaas geen zin.

We zien uit naar je reactie door naar de website www.tempo-team.nl te gaan en te reageren op de vacature met vacaturenummer 663026. Op deze manier schrijf je je direct in en nemen we binnen 24 uur contact met je op. Uiteraard kun je ook je belangstelling voor de functie tonen door je CV te mailen naar laura.dekker@tempo-team.nl of te bellen op 055 5217122. Inschrijven via de site is de snelste manier!