Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op geodesie.startpagina.nl

Traineeship bij de gemeente Vlaardingen

  • Chris Nelis

    Traineeprogramma Gemeente Vlaardingen

    De gemeente Vlaardingen biedt net afgestudeerden de kans een driejarig traineeprogramma te volgen. Het gaat om trainees met een universitaire of hbo-opleiding met een geo-achtergrond. De omvang van de organisatie, de variatie in het werk bieden je volop ruimte voor het opdoen van kennis en ervaring. Het gaat om een traineeprogramma bij de sectie Geo-informatie.

    Naast de specifieke geo-taken, is deze sectie verantwoordelijk voor het beheer van gemeentelijke software applicaties en databases. Ook worden de taken m.b.t. Onderzoek&Statistiek hier uitgevoerd. Door deze werkzaamheden is er veel interactie met de gemeentelijke onderdelen die van deze diensten gebruik maken.

    De komende jaren staat een groot aantal belangrijke projecten op de rol waarbinnen de trainee de mogelijkheid krijgt veel kennis en ervaring op te doen:

    ­ - de overgang van de Grootschalige Basiskaart Vlaardingen naar de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT),

    ­ - de koppeling van de BGT aan de civieltechnische en andere beheersystemen,

    ­ - vernieuwing van de software voor de gemeentelijke toepassingen rond de Basisregistratie Kadaster,

    ­ - aanschaf van geo data voor de gemeentelijke toepassingen,

    ­ - voorbereiding van de BAG inspectie,

    ­ - verdere ontwikkeling van de binnengemeentelijke gegevensontsluiting.

    Daarnaast wordt de trainee de mogelijkheid geboden zich verder te ontwikkelen door het volgen van cursussen op het gebied van persoonlijke vaardigheden en verdere ontwikkeling op het vakgebied en/of andere gemeentebrede trainingen.

    Het eerste jaar is er een tijdelijk dienstverband via een detacherings-constructie. Vervolgens, als het van beide kanten bevalt, wordt een tijdelijk contract bij de gemeente gesloten. Doorstroming naar een reguliere functie daarna is afhankelijk van de beschikbaarheid van een functie.

    Afhankelijk van je leeftijd en opleiding ligt het aanvangsalaris tussen € 2.000,– en € 2.500,– bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

    Inlichtingen over de traineeships wordt verstrekt door het sectiehoofd Geo-informatie de heer Albert Tieken, tel. 010-248 46 44, of de heer Paul Dekker, tel. 010-248 47 09. Zij kunnen ook verdere inlichtingen geven over sollicitatieprocedure.

  • joop

    haha

    lol. Er is absoluut een gigantisch te kort, ga je ze een fooi geven, echt humor gemeente. optie:ga zelf aan het werk.

    Overigens is het niet echt gezellig. heb ik ooit begrepen van een oud collega, welke deze ervaring heeft mee mogen maken.

    succes met zoeken

  • Anton Schutte

    Hallo Chris,

    We kunnen denk ik een goede bijdrage leveren bij het opleiden van deze trainees.

    Willen Albert en jij eens kijken op www.geoictopleidingen.nl

    Ik zou graag eens willen komen praten hierover.

    Met vriendelijke groet

    Anton Schutte

    www.geoictopleidingen.nl

    06-39845430